avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... o noua expertiza de dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

o noua expertiza de dauna

am avut o dauna auto si asigurarea respectiva nu ma despagubeste pentru ca un expert a zis din fotografiile facute de ei ca nu asa a fost accidentul,as vrea sa fac o noua expertiza la fata locului cu amindoua masini care au fost implicate,cum as putea sa fac sa cer o noua expertiza?cui pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:37, 8 Iulie 2010
Expertiza o veti cere asiguratorului dupa ce il chemati la conciliere. Aveti grija sa va luati un expert neutru agreat si de asigurator, altfel aruncati cu banii pe fereastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare carpatica -o alta frauda destoian destoian Bunna ziua, am suferit un accident rutier in data de 03.06.2010 , eu motociclism si cealalta persoana cu masina, persoana respectiva nu mi-a dat prioritate(nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto nickdmx nickdmx buna seara.in cursul lunii septembrie 2011 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, motiv pentru care am apelat la constatarea ... (vezi toată discuția)
Proces dosar duana carpatica asig ovi.david ovi.david Buna ziua In data de 30.11.2010 in jurul orei 21:30 am fost implicat intr-un accident cu un camion MAN accident soldat doar cu avarii am sunat si in acest ... (vezi toată discuția)