avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista o baza legala de imputatie c/v carburant in caz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista o baza legala de imputatie c/v carburant in caz de completare eronata a foii de parcurs?

In conditiile in care se aloca o cota de carburant doar daca realizezi targhetul, in cazul completarii eronate a foii de parcurs (in sensul trecerii mai multor km) si a alimentarilor din buzunarul propriu, se poate emite imputatie pentru c/v carburant aferent km plus eronat?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 13:21, 23 August 2007
orice paguba produsa de angajat angajatorului se poate imputa....dar trebuie dovedita....;)
Codul muncii + contract de munca + ROI + fisa postului.

Daca exista o paguba produsa trebuie efectuata procedura prevazuta de codul muncii in aceasta situatie.

Imputarea sumei fara efectuarea procedurii este o masura abuziva ce poate fi atacata cu succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie + desfacere disciplinar -urgent eujad eujad am 3 salariati chemati la convocare ptr lipsa nejustificata carburant. Conducerea vrea sa le si imput suma si sa le desfac contractul disciplinar . Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Transport marfuri intracomunitar agadudu agadudu asociatul unic al unei soc. din RO care pleaca sa lucreze in ue cu masina societatii sale in activitatea de transport pt. a beneficia de diurna si alte ... (vezi toată discuția)
imputare ged ged Am avut urmatoarea situatie si as dori sa stiu cum se trateaza. Un sofer conducand autoturismul firmei (un Matiz cu geamuri transparente care are scaunele din ... (vezi toată discuția)