avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transport marfuri intracomunitar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transport marfuri intracomunitar

asociatul unic al unei soc. din RO care pleaca sa lucreze in ue cu masina societatii sale in activitatea de transport pt. a beneficia de diurna si alte cheltuieli trebuie sa fie angajat cu contract de munca iar pe perioada cat lucreaza in comunitate i se va face delegatie; societatea din RO se va inregistra ca platitor de tva si in ROI, eventual niste indrumari in ceea ce priveste aceasta activitate, multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:23, 27 Aprilie 2011
Pentru a beneficia de diurna trebuie sa aveti calitatea de salariat in cadrul societatii.
Pentru transport si cazare,nu.
Cod fiscal art.21 alin3 lit.b si art.21 alin.2 lit.e
Nu am condus contabilitatea pentru aceasta activitate,dar trebuie sa intocmiti foi de parcurs in care sa aveti evidentiat nrde km parcursi cu incarcatura sau fara pentru stabilirea consumului de carburant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)