avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna,sotul meu are un credit de nevoi personala de 19 000 euro luat acum 3 ani fara giranti si garantii.pana anu trecut in vara am platit la zii rata dar din momentul cand au fost afectat transportul nu am mai reusit el fiind sofer tir.In fiecare luna am pus totusi cat de putin am putut ,de exemplu rata este de 320 euro iar noi am pus150-200 euro .Am fost sunati de la o firma de recuperari si amenintati ca am putea fii obligati sa punem toti bani jos.Am incercat sa gasim solutii cu banca dar nu vor.In situatia aceasta in care sa adunat o restanta de vreo 2000 euro ce se poate intampla?ideea este ca noi am inceput sa platim integral rata lunara dar nu pot scapa nicum de cea ce sa adunat.Sotul meu este proprietar pe 1/2 dintrun apartament ,poate fii executat acest bun? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 12:35, 9 Iulie 2010
Buna ziua !
Incercati sa gasiti o solutie amiabila cu unitatea creditoare date fiind conditiile salariale existente pt ca se poate ajunge la executarea silita a oricarui venit sau bun in limita valorii creditului si a dobanzilor/penalitatilor aferente , in conditiile contractului de credit aprobat si semnat de parti .
Contractele de credit pot fi puse in executare , pana la indestularea debitului restant. Da, poate fi executata partea de proprietate a sotului.. Poate obtineti o noua esalonare a datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati floritohaneanu floritohaneanu sunt coplatitor la un credit de nevoi personale al sotului meu,care neavand servici a intarziat cu plata ratelor, fiindinstiintat ca va fi executat silit.ce se ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar dac_ian dac_ian Buna, urmeaza sa fiu executat silit pentru ca nu mai pot plati rata la un credit ipotecar. Ideea e ca terenul aflat sub ipoteca nu va acoperi nici jumatate din ... (vezi toată discuția)