avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procuror

recurs loviri si alte violente

cum aflu daca a facut recurs si procurorul impotriva mea -inculpat?

daca nu am avocat pot vedea dosarul la arhiva?

sentinta eu am aflat o de pe net

trebuia sa primesc ceva acasa sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 13:32, 12 Iulie 2010
puteti verifica dosarul la arhiva, este dreptul dumneavoastra.
trebuie sa primiti acasa minuta daca nu ati fost prezent la dezbateri sau la pronuntare. daca ati fost prezent mergeti mai bine si va interesati ptr ca termenul este de 10 zile de la pronuntare.
Cel mai sigur va interesati la arhiva, dar repede...

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
trebuie sa mergeti la arhiva sa intrebati daca parchetul a formulat cale de atac. daca este prea departe de dvs., puteti incerca sa obtineti informatia prin telefon, la arhiva instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs penal cercetasa cercetasa proces loviri si alte violente sentinta pe 25 05 2010 in cat timp face recurs partea vatamata??? la recurs la tribunal se iau din nou declaratii ... (vezi toată discuția)
Recurs sssmirel sssmirel Buna ziua, as vrea sa cer o lamurire de la cineva din domeniu. Pe 12 ian am ramas in pronuntare intr-un proces. Pana acum nu mi-a venit nimic acasa pt a ma ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)