avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ARE EFECT JURIDIC LEGEA 118/2010 ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ARE EFECT JURIDIC LEGEA 118/2010 ?

STIMATI FORUMISTI,

INTREB DACA ART.10 DIN LEGEA 118/2010,CARE SE REFERA LA BLOCAREA PENSIONARII ANTICIPATE SI ANTICIPATA PARTIALE,AR PUTEA FI ATACAT IN INSTANTA CA NECONSTITUTIONAL,TINAND CONT DE FAPTUL CA DESTUI CETATENI VOR INDEPLINI IN ACEASTA PERIOADA ACESTE CONDITII LEGALE. CARE ESTE VINA
CELOR CARE INDEPLINESC ACESTE CONDITII LEGALE,DUPA DATA INTRARII IN VIGOARE A ACESTEI LEGI.OARE NU SUNTEM TOTI EGALI IN FATA LEGII ?DEOCAMDATA NU ESTE NIMIC PUS IN LOC SI ORICUM VOM SUPORTA DIFERENTIERI MAJORE FATA DE BENEFICIARII ACTUALI AI LEGII 19/2000.EU INDEPLINESC CONDITIILE DE PENSIONARE ANTICIPATA PARTIALA IN OCTOMBRIE 2010 SI AM O VECHIME IN MUNCA DE 42 ANI.AS PUTEA FI PENALIZAT DUPA VIITOAREA PROPUNERE DE LEGE A PENSIILOR CU 45% DIN CUNANTUMUL CARE MI SE CUVINE,FATA DE 0,75% DIN ACEIASI VALOARE CONFORM LEGII 19/2000.ESTE CONSTITUTIONAL SA SE INTAMPLE ASA CEVA ?

VA MULTUMESC PENTRU PARTICIPARE SI EVENTUALE RASPUNSURI.
Gheorghe,
09.07.2010
Cel mai recent răspuns: ilie.gheorghe , utilizator 15:19, 9 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cazul pensiei anticipate partiale Elena Rosca Elena Rosca ce temei legal are incetarea contractului de munca urmare pensionarii anticipate partial (vezi toată discuția)
De ce este neconstitutionala legea 216/2017? ion + ion + Stimati utilizatori, Am intrebat daca legea 216/2017 care modifica art. 65 din legea pensiilor publice 263/2010 este constitutionala. Acum vin cu discutia a ... (vezi toată discuția)
As fi putut sa beneficiez de pensie anticipata partiala anul acesta? lani lani va rog sa ma lamuriti in problema pensiei anticipate partial: in anul acesta in noiembrie am implinit 55 ani. sunt o persoana de sex feminin cu vechimea de 34 ... (vezi toată discuția)