am fost anuntata ca mi se blocheaza orice cont l-as avea la vreo banca pentru un card de credit pe credit pe cre nu l-am mai putut alimenta. contul pe care il am e cel de salariu , acolo apar cam 600 lunar, din ei isi si banca comisioanele ei, raman mai putini. eu am deja jum din salariu pe care il platesc la car,se spune ca poprirea nu poate fii mai mre de cel mul1/2 pentru mai multe datorii. pe baza contractului cu banca unde am cardul de credit m-au anuntat azi ca-mi blocheaza tot contul. cum sa procedez pentru ca sa-mi ia doar o parte?astept cu nerabdare sa-mi raspunda cineva cum sa fac. multumesc.
Poprirea se poate institui doar pana la limita a 1/3 din salariul net sau pana la 1/2 pentru sumele datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii.
Blocare cont bancar
norys22
M-i sa spus de o firma de recuperari ca incepand cu 22.04.2013 i-mi va bloca salariul(adica contul, fiind singurul),salariul i-l am pe card,,,,va rog sa i-mi ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?!
ko_ny
Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)