buna ziua,am avut un proces de congediere ilegala,la fond am pierdut deoarece av.nu a depus toate actele,la recurs am castigat am cerut ,daune morale si incadrarea in munca,solutia este ,admite recursul,modifica in parte sentinta recuranta in sensul ca; dispune reintregrarea efectiva a mea pe postul ocupat la data concedierii,,obliga intimata sa plateasca mie despagubiri materiale egale cu salariile indexate ,maj.si reactualizate si cu toate drepturile de care ar fi beneficiat eu in intervalul cuprins intre data concedierii si momentul reintegrarii efective; mentine celelante dispozitii ale sentintei recurante ,irevocabile ,mentionez ca procesul a durat 14 luni si eu dupa prima luna de proces din cauza unui accident de munca tot la ei am fost pensionat gradul 2 fara drept de munca judecatorul avand aceste date; din aceasta solutie ce am de castigat ,va multumesc si astept un raspuns; acum firma respectiva a facut revizuire si o contestatie la recurs se judeca in septembrie si cere ;schimbarea in parte a decizie atacate,in sensul pronuntarii unei hotarari legale si temeinice cu privire la capatul de cerere privind modul de calcul al despagubirilor egale cu salariile indexate,maj.si reactualizate si cu celelante drepturi salariale; intrebare ce sa inteleg din solutia data de judecator.
dar ce vreau eu sa aflu ,eu o sa i au salariul doar pe o luna din tot procesul asta care a durat 14 luni,sau am dreptul la toate pana se termina procesul ,eu nu mai am dreptul la munca momentan,si la aceste procese de revizuire si contestatie de ce cere cheltuieli de judecata ,si daca tot recunoaste ca ma dat ilegal ii pot face alt proces
In revizuire sau in contestatia in anulare nu se pot aduce modificari deciziei atacate, se urmareste daca nu au fost incalcate norme legale de procedura, nu va fie teama nu o sa aiba sanse de castig.