avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... desfacere acte de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

desfacere acte de propietate

daca am primit o casa de la parinti acum zece ani cu acte si in acesti ani am investit in ea acum parinti mei imi pot lua casa inapoi .
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 09:29, 10 Iulie 2010
Daca nu ne spuneti ce fel de acte ati incheiat cu parintii e mai greu de raspuns. Insa, de principiu, raspunsul este negativ.
acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Ah, pai atunci raspunsul este ca exista posibilitatea ca respectivul contract sa fie reziliat daca nu prestati intretinerea, iar aceasta reziliere ar avea ca efect reintoarcerea bunului la intretinuti (parinti) insa trebuie sa dati mai multe detalii daca doriti consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am și o întrebare. se poate face contract de vânzare ... CosminGheorghescu CosminGheorghescu Buna ziua, am și o întrebare.Se poate face contract de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere plus o sumă de bani și dacă da ,daca cumva se ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere Laur68 Laur68 se poate rezilia contractul de intretinere prin notariat, cu acordul ambelor parti? sau este nevoie ca intretinutul sa apeleze la instanta judecatoreasca? eu ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager NICOLAE RACOVITA NICOLAE RACOVITA acum o luna de zile am incheiat cu mama mea acest tip de contract.initial nu am stiut decat de prima clauza cea de intretinere a ei apoi am aflat si de ... (vezi toată discuția)