avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate pierdute

Unul din succesori a pierdut titlurile de proprietate ale mamei decedate.Care sunt posibilitatile/ pasii ce trebuie urmati pentru a recupera/reconstitui titlurile originale? In afara celor pierdute mai exista altele autentice, in vreo institutie, ori trebuie sa recurg la anuntul pierderii lor si reconstituire?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:09, 9 Iulie 2010
Trebuie sa mergeti la Primaria emitenta care ca elibereaza o adeverinta privind datele din titlurile de proprietate pierdute, se declara pierdute la Monitorul oficial (exista centre in fiecare judet unde va prezentati cu adeverinta de la Primarie), apoi, cu monitorul oficial reveniti la Primarie care solicita eliberarea unui duplicat.Se percepe o taxa pentru duplicat, dar nu stiu exact cat e, era undeva la vreo 45 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Duplicat al unui titlu de proprietate care nu a fost pierdut Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, sunt functionar la o primarie. M-am confruntat cu o situatie neobisnuita si nu stiu ce sa fac dpdv legal. A venit la primarie o persoana sa ii ... (vezi toată discuția)