avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor viceprimar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor viceprimar?

un proces verbal de contraventie intocmit de primarie poate avea ca martor un viceprimar?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2007
rommantyc, utilizator
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:22, 23 Iulie 2007
pentru ce aspecte este martor viceprimarul?
martorul declara ca numitul XY nu este de fata sa semneze procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.
poate fi martor viceprimarul daca cea care aplica amenda este primaria?
Daca este martor in considerarea aspectului ca este vecin, cetatean etc... da. Daca este martor in calitatea sa oficiala de viceprimar, nu.
Depinde cu ce treaba se afla pe acolo, oficial ori ba.
daca privesti problema in prisma art. 19 din ordonanta 2 nu poate fi martor......eu am avut o anulare de proces/verbal pe acest considerent martorul fiind doar simplu angajat al primariei, dar nu au dovedit ca nu e agent constatator......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verval de contaventie trimis prin posta cu toate ca am fost prezent in momentul intocmirii lui solcan_ionut solcan_ionut Dupa ce am parcat masina, mi s-a solicitat actele la control decatre un agent de politie care mi-a zis ,,ca ma urmarit prin localitatea pt ca vorbeam la ... (vezi toată discuția)
Amenda la regimul circulatiei mihai6085 mihai6085 Un cetatean roman rezident in Franta a fost amendat deoarece ,,nu are asupra sa cartea de identitate\\".Respectivul care era sofer intr-un autoturism ... (vezi toată discuția)
Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)