avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare comision agentie imobiliara

Buna ziua!
Am niste clienti care au semnat un contract de vizionare cu agentia imobiliara si au facut si o promisiune de vanzare la biroul agentiei. Cu toate acestea au semnat contractul fara a anunta si bineinteles nu platesc comisionul.
Vrem sa-i actionam in instanta pentru neplata!
Ce ne recomandati?
Cel mai recent răspuns: clau27dy , utilizator 12:43, 10 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se percepe comision pentru vizionare. Probabil ati inteles gresit.
Comisionul se percepe pentru intermediere. Dat fiind faptul ca s-a realizat si o promisiune de vanzare iar ulterior s-a semnat contractul de vanzare.... in acest caz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentiile imobiliare cresc pretul pietei !!! radar1man radar1man Cazul meu: Doresc cumpararea unui imobil prin credit. Am gasit apartamentul pe internet (la o agentie) - 48.000 euro. Am fost la vizionare (am semnat ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)
Contractul de vizionare al agentiilor imobiliare lony_269 lony_269 Buna ziua, ma numesc Loredana iar problema mea este urmatoarea: am cautat in ziarul local anunturi cu apartamente de vanzare, am sunt la un anunt care m-a ... (vezi toată discuția)