avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... renuntare la un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

renuntare la un avocat

Buna seara,daca am semnat un contract de asistenta juritica la un avocat ,procesul nu a inceput si nici nu mai vreau sa incep nici un proces din lipsa de bani,ce se poate face sa renunt la contract,deoarece avocatul.vrea banii pe care am semnat contractul si nici nu am incredere il el,
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2010
silviu_1111, utilizator
Cel mai recent răspuns: silviu_1111 , utilizator 18:46, 12 Iulie 2010
Renuntati la proces si nu mai are obiectul muncii.Notificati-l ca nreziliati contractul din lipasa de bani
Consultatia juridica este una si asistenta si reprezentarea juridica in cadrul unui proces este altceva.
Daca ati achitat doar consultatia juridica ( ati scris contract de consultatie) nu vad ce bani doriti sa va fie restituiti.In schimbul consultatiei acordate ati achitat onorariul pentru prestatia efectuata.
nu vreau nici un ban ,avocatul vrea banii pe contractul de asistenta juritica ,am gresit eu am scris consultanta
dupa ce am semnat,mia propus ceva ce nu mia convenit,si de acea nu il mai doresc ,si momentam nu am bani dar cand o sa fac rost pot deschide procesul cu alt avocat
Am inteles, in cazul acesta este alta situatie si varianta este cea a notificarii avocatului.Nu poate pretinde onorariul avand in vedere ca nu doriti sa continuati procesul, deci nu poate solicita onorariul deoarece nu presteaza nimic pentru acel onorariu. In definitiv partea mandateaza avocatul si in acelasi sens il si retrage acestuia atunci cand doreste.
Expediati notificare cu confirmare de primire.Pentru dovada continutului plicului pe dovada confirmarii care se intoarce la dvs. mentionati deasupra rubricii expeditor " notificare reziliere contract cabinet avocat X"

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! exec. silita-creanta primariei constand in cheltuieli de judecata alexandrapasca alexandrapasca Primaria a fost reprezentata intr-un proces de catre un avocat. Procesul a fost castigat de primarie. Instanta a obligat partea care a pierdut sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica mariamaria1 mariamaria1 daca nu se achita onorariul de avocat chiar daca este semnat contract de asistenta juridica ce se poate intampla? in unul din articolele se precizeaza ca acel ... (vezi toată discuția)