avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate de gestiune

Gestiunea unei bucatarii se tine la pret de cost. Produsele (ciorbe, felul II, desert,etc) se vand in restaurant. Este obligatorie respectarea unui retetar (care anume)?Sau ajutati-ma sa gasesc legislatia cu privire la acest aspect.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 21:07, 10 Iulie 2010
Intr-un restaurant produsele se fac in baza unui retetar stabilit de specialisti si aprobat de conducerea societatii.
Respectati reteta "casei". Trebuie sa aveti un consum specific .Bucatarul va va spune ce materii prime consuma pt fiecare reteta.Nu trebuie aprobare de la nici o institutie. ( inainte vreme erau ceva aprobari de la Insritutul Agro ).
Pentru perisaj respectati legea perisajului.

mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)