avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grila de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grila de salarizare

Grila de salarizare cuprinde salariile tarifare de incadrare din statele de plata sau sunt cele la care se aplica coeficientii minimi de ierarhizare plus sporurile?
Pt. mediul privat salariul minim a ramas tot 600 lei inmultit cu coeficientul minim de ierarhizare 1,2 = 720 lei?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:19, 11 Iulie 2010
Foarte multi angajatori iau ca reper salariul minim brut pe economie , astfel incat nu este o greseala ca v-ati raportat la acesta ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe unitate crimson crimson [quot]Noul contract de munca la nivel national (CCM) prevede ca personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire o reprezinta studiile ... (vezi toată discuția)
Care este salariul minim pe economie? 500 sau 540sau 570 sau media data de ins.nat.de statistica? cristibelean cristibelean Probleme care incep sa ne framante in urma discutiei cu organe de control de la ITM: salariul minim trebie sa fie cel stabilit de contractele de munca la nivel ... (vezi toată discuția)