avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reevaluare imobil pe banii clientului?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reevaluare imobil pe banii clientului?

Am primi o notificare din partea bancii precum ca ,, conform regulamentelor interne ale bancii si dispozitiilor BNR,, am obligatia ca in termen de 5 zile de la data primirii prezentei instiintarii sa prezint bancii un raport de reevaluare asupra imobilului ipotecat. Am mers la banca unde mi s-a indicat un evaluator agreat de ei pe care eu trebuie sa-l platesc . Intrebarea mea este daca eu in calitate de client al bancii , cu un credit in derulare de cca. 2 ani am datoria sa platesc din nou aceasta evaluare. Interesant este faptul ca am fost si amenintat cu incetarea contractului de creditare.
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 00:42, 11 Iulie 2010
nu trebuie sa-l platiti dvs...daca banca doreste reevaluarea are obligatia sa si achite costurile .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate bancara- reevaluare ?! Badger Badger Buna ziua, Sunt un client volksbank Romania, aceasta banca detine o ipoteca de rang 1 pe un imobil al meu din anul 2008, iar acum in 2010 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil pentru refinantare danm123 danm123 Buna ziua, Am un imprumut nevoi personale de la banca A cu ipoteca pe un teren. Recent am hotarat sa refinantez cu alta banca (B). Banca A nu vrea sa ... (vezi toată discuția)