avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de dispozitiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de dispozitiv

Avand in vedere HOTÃRÂREA nr.196 din 17 martie 2005 -privind aprobarea Strategiei Ministerului Administraţiei şi Internelor de realizare a ordinii şi siguranţei publice, pentru creşterea siguranţei cetăţeanului şi prevenirea criminalităţii stradale, unde se prevede ca forţele de ordine şi siguranţă publică se compun din: forţe principale, forţe de sprijin, forţe complementare şi forţe de excepţie,iar politia comunitara fiind incadrata in categoria fortelor complementare,poate fi invocata ca neconstitutionala Decizia ICCJ nr. 37 din 14 decembrie 2009 ,pentru a se putea obtine plata sporului de dispozitiv si pentru acestia???
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:57, 12 Iulie 2010
Neconstitutionalitate priveste numai un act normativ nu o decizie a ICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de 25% calin cristiana calin cristiana Sporul de 25% pentru functionarii publici pentru ce se acorda? Obligativitatea portului tinutei{uniformei} la Politiile Locale are vreo legatura cu acest spor ... (vezi toată discuția)
Obtinere spor de dispozitiv (pt. functionarii publici) pe cale judecatoreasca iarinutza iarinutza As vrea sa introduc o actiune la instanta de judecata prin care sa castig sporul de dispozitiv de 25% (care a fost taiat) ce revine functionarilor publici. Cum ... (vezi toată discuția)
Amenda - intrare in gradina botanica fara bilet MoRpH MoRpH Salut, sunt din Iasi si ieri am intrat in gradina botanica fara a plati vreun bilet sau ceva d genul exact cum o faceam de obicei impreuna cu o prietena..si ... (vezi toată discuția)