avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Intreprindere Individuala

Va rog daca se poate un rasuns la urmatoarele intrebari:
1 Cum se poate inregistra o marca sau un nume
2 Pot mai multe Intrep. Indiv. sa lucreze intr-o asociatie avind un singur nume
3 Care sint demersurile ce trebuiesc facute pentru autorizarea ISCIR - CAEN 4533
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:26, 13 Iulie 2010
1.
vezi pe: [ link extern ]
2.
DA, pe baza unui contract civil
3.
vezi pe: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie iscir-termotehnica padri padri In ideea intrarii pe piata de intretinere/service/autorizari centrale termice murale de apartament, va rog sa ma ajutati in a incepe demersurile necesare ... (vezi toată discuția)
Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)
Adinistrator firma si pfa, se poate? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. As dori sa stiu daca imi pot infiinta o firma la care sa fiu admnistrator si o Intrep. Indiv. tot pe numele meu? Este vreo reglementare care sa ... (vezi toată discuția)