avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sunt Intreprindere Individuala -Designer vestimentar - ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sunt Intreprindere Individuala -Designer vestimentar - vreau sa devin avocat. Ce fac cu Intreprinderea Individuala ?

Am absolvit Arte Plastice-Design vestimentar si Dreptul.
In Martie anul trecut am transformat P.F.A-ul existent din 2006 in Intreprindere Individuala.
Vreau sa dau examen pentru barou dar nu as vrea sa renunt la munca mea de pana acum...

Daca suspend pe 3 ani Intreprinderea Individuala pot profesa ca avocat ?

Pe langa activitatea principala care este "Activitati de design specializat (designer vestimentar si design de interior) cod: 7410" servicii prestate la sediul clientului cat si la sediul meu profesional, mai am si comertul online si comertul cu amanuntul si cu ridicata …

Daca suspend Intreprinderea Individuala exista incompatibilitate pentru ca am autorizatie pentru comert ?
E obligatoriu sa o suspend sau e suficient sa dovedesc ca nu am activitate in domeniu ?
Cel mai recent răspuns: ERMa , utilizator 15:36, 12 Iulie 2010
Stimata Doamna, eu cred ca cele 2 activitati sunt incompatibile astfel ca, in opinia mea va trebui sa schimbati forma de functionare a intreprinderii individuale pe care deja o aveti. Ca avocat, dvs. puteti avea calitate de asociat fara a exercita efectiv fapte de comert.
Deci nu puteti fi administrator ca avocat si nici nu puteti avea acea intreprindere individuala.Trebuie sa cautati alt gen de solutie pentru a continua activitatea de design pentru ca intuiesc ca va si place ceea ce faceti.Incercati sa implicati o alta persoana si dvs. doar sa controlati acea activitate.

succes
av. Ileana Schwarz
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt intreprindere individuala -designer vestimentar - vreau sa devin avocat. este incompatibilitate ? ERMa ERMa Am absolvit Arte Plastice-Design vestimentar si Dreptul. In Martie anul trecut am transformat P.F.A-ul existent din 2006 in Intreprindere Individuala. ... (vezi toată discuția)
Daca devin avocat ma pot suspenda si ulterior revenii in profesie ? ERMa ERMa Vreau sa dau examenul la Barou dar nu vreau nici sa pierd definitiv posibilitatea de a activa ca designer. [b]Daca devin avocat ma pot suspenda si ulterior ... (vezi toată discuția)
Pot sa raman intreprindere individuala si sa profesez si ca avocat ? ERMa ERMa [b]Pot sa raman Intreprindere Individuala (activa) si sa profesez si ca avocat daca exclud comertul din obiectul de activitate ?[/b] As ramane cu obiectul ... (vezi toată discuția)