avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa intru in somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa intru in somaj?

lucrez la un magazin de 4 ani si din cauza crizei seful meu mi-a spus ca trebuie sa imi micsoreze salariu si daca nu sunt multumita putem incheia contractul de munca cu acordul ambelor parti, urmand ca el sa isi angajeze pe altcineva care sa fie deacord cu noua salarizare ? In aceste conditii eu pot sa imi depun actele pentru somaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 11:25, 12 Iulie 2010
Daca desfacerea CIM se face cu acordul dumneavoastra nu puteti beneficia de somaj. Daca va disponibilizeaza (si aveti stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni ) atunciputeti beneficia de drepturi de asistenta sociala (somaj)

mc
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator
inteleg ca asta e motivul pt care nu vrea sa ma concedieze ci sa plec eu.Cum pot proceda ca sa iau somaj?
Nu vad ce ati putea sa faceti....vad doar ce nu ar trebui sa faceti (adica sa nu va dati acordul). Asteptati.

mc
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului diaconu82 diaconu82 Buna ziua! As vrea sa va intreb daca dupa terminarea concediului crestere copil o sa pot beneficia de somaj? Am lucrat ca vanzatoare la un magazin innainte de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cfp libra_y2005 libra_y2005 Se poate pleca in somaj , daca esti in concediu fara plata (cfp), doar prin simpla solicitare sau trebuie indeplinite alte formalitati? Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari jonelinio jonelinio Buna ziua, Lucrez de 2 ani intr-o banca.In ultima perioada exista tot felul de presiuni pt a ma determina sa plec(cica din cauza crizei) ca de ex: imi impun ... (vezi toată discuția)