avocatul are sau nu dreptul de a asista la audierea in fata organului de cercetare a martorilor propusi de invinuitul pe care il reprezinta ?cum s-ar putea justifica un asemenea drept in dispozitiile cpp ?la 172 e foarte restrictiv.Sa fac intai o cerere de a asista la audierea martorilor si daca e respinsa o plangere pe 275 asteptand solutionarea ei inainte de audierea martorilor? sau sa-i las sa-i audieze si sa nu mai astept solutionarea plangerii ci doar sa o pun la dosar ? am impresia ca politistul vrea sa-i scuture sa nu mai am martori...
daca politistul nu va incuviinteaza prezenta in mod benevol ( ceea ce se pare ca nu are interes) atunci trebuie cerere, pt ca 6 Cpp se refera strict la aparare. altfel ar fi necesara delegatie si pentru martori, ca sa sariti peste procedura cererii de a se incuviinta asistarea la ...acte de UP. am avut contradictie pe tema asta cu un colonel de CP care m-a ... luminat cum procedeaza ei. acum, parerile pot fi impartite:2 avocati=3 opinii:D. eu raman la celke ante-expuse: e si sigur si elimina orice frictiuni, mai laes ca in