avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drepturile avocatului in timpul u.p. 172 cpp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drepturile avocatului in timpul u.p. 172 cpp

avocatul are sau nu dreptul de a asista la audierea in fata organului de cercetare a martorilor propusi de invinuitul pe care il reprezinta ?cum s-ar putea justifica un asemenea drept in dispozitiile cpp ?la 172 e foarte restrictiv.Sa fac intai o cerere de a asista la audierea martorilor si daca e respinsa o plangere pe 275 asteptand solutionarea ei inainte de audierea martorilor? sau sa-i las sa-i audieze si sa nu mai astept solutionarea plangerii ci doar sa o pun la dosar ? am impresia ca politistul vrea sa-i scuture sa nu mai am martori...
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 22:23, 13 August 2007
pai art.6 CPP ce face?
daca politistul nu va incuviinteaza prezenta in mod benevol ( ceea ce se pare ca nu are interes) atunci trebuie cerere, pt ca 6 Cpp se refera strict la aparare. altfel ar fi necesara delegatie si pentru martori, ca sa sariti peste procedura cererii de a se incuviinta asistarea la ...acte de UP. am avut contradictie pe tema asta cu un colonel de CP care m-a ... luminat cum procedeaza ei. acum, parerile pot fi impartite:2 avocati=3 opinii:D. eu raman la celke ante-expuse: e si sigur si elimina orice frictiuni, mai laes ca in
ghilerdea draga, ...da' ti s-a terminat pixul???:))...te-ai oprit asa brusc ...continua draga...uimeste-ma!!!:)):))
Ultima modificare: Luni, 13 August 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii organ de c.p. cristiursa cristiursa organul de cercetare penala este obligat sa aduca la cunostinta avocatului invinuitului data efectuarii unui act de cercetare penala spre ex audiere martor sau ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)
Daca aparatorul invinuitului a solicitat sa asiste la reaudierea partilor vatamate Cristian501 Cristian501 Subiect: daca aparatorul invinuitului a solicitat sa asiste la reaudierea partilor vatamate 1. Trebuie ceruta expres de aparator printr-o cerere in fata ... (vezi toată discuția)