avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Impotriva unui debitor de-al nostru s-a deschis procedura falimentului care s-a finalizat prin inchiderea procedurii si obligarea administratorului societatii la suportarea intregului pasiv al societatii, sentinta fiind legalizata cu mentiunea irevocabila. Impotriva administratorului se mai afla pe rolul instantelor un dosar de inselaciune.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Pot cere executarea silita a administratorului societatii in baza sentintei comerciale ramase irevocabila?
Influenteaza intr-un fel existenta pe rolul instantelor a unui dosar de inselaciune pe numele administratorului?
Mentionam ca suntem inscrisi la masa credala.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 21:48, 13 Iulie 2010
Puteti solicita executarea silita a sentintei ramase definitiva si irevocabila dupa ce o investiti cu formula executorie.
Nu are nici o legatura executarea cu dosarul de inselaciune.
Pe sentinta aparea de cand s-a pronuntat, mentiunea "definitiva si executorie". Ulterior am si legalizat-o cu mentiunea "irevocabila".
Mai trebuie sa o investesc?
va rog sa-mi raspundeti daca mai trebuie investita sentinta, in aceasta situatie sau nu.....
Multumesc mult!
Mergeti cu ea la executor sa inceapa executarea, stie el ce are de facut in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa-executare silita administrator ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: In cadrul procedurii insolventei s-a pronuntat o hotarare prin care administratorul soc. este obligat ... (vezi toată discuția)
Executare silita margit margit In 2005 mai a fost data o sentinta conform careia datorez unui operator de telefonie mobila o suma de bani (420$ debit +76.000.000 Rol penalitati cu cateva ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)