avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este pedeapsa pentru bisnita?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este pedeapsa pentru bisnita?

Buna ziua. As dori sa stiu care este pedeapsa pentru bisnita (cumparare si revanzare diverse, fara acte, in vederea obtinerii unui oarecare profit), si cum se poate demonstra, daca totul se face fara acte.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionson , utilizator 10:29, 18 Mai 2011
Buna ziua,
Puteti sa-mi dati cateva referinte legale privind bisnita?
Ma intereseaza exact articolele privind legea respectiva.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 12/1990/ art 1 a alexguran alexguran Buna ziua. Aveam un site web prin care vindeam produse naturiste pe care le cumparam de la un furnizor cu factura in nume propriu, adica pe pers fizica fara ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice comercializarea unui bun fara document de provenienta? ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si anume: care este LEGEA CARE INTERZICE COMERCIALIZAREA UNUI BUN FARA DOCUMENT DE PROVENIENTA? Fiind persoana fizica daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4690 - facturare SfetcuArabela SfetcuArabela Buna seara, Ma puteti ajuta va rog frumos? Pt. o firma care are cod caen 4690 si trebuie sa intocmeasca o facture pentru servicii imobiliare, ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)