avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorii societate in insolventa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorii societate in insolventa

Buna ziua, sunt functionar la o primarie si as vrea sa-mi spuneti, cum pot recupera niste datorii mai vechi ale unei societati comerciale care potrivit datelor de la registrul comertului se afla in procedura generala de insolventa. Precizez ca datorilile provin din neplata redeventei intr-un contrat de concesiune care intre timp s-a reziliat.In plus, toata corespondenta trimisa la sediul societatii a fost returnata.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 19:18, 12 Iulie 2010
trebuie sa va adresati tribunalului care judeca cererea de deschidere a procedurii insolventei cu o declaratie de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada cui Maryana@ Maryana@ Cum putem face dovada cui pentru a cere deschiderea procedurii insolventei in cazul unei firme cu datorii mari la primarie?Mentionam ca suntem UAT-Comuna. (vezi toată discuția)
Insolventa Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G As putea eu, ca societate comerciala sa declar insolventa o alta societate comerciala, care nu mi-a achitat un debit vechi de 1 an? Ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)