avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dovada CUI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dovada CUI

Cum putem face dovada cui pentru a cere deschiderea procedurii insolventei in cazul unei firme cu datorii mari la primarie?Mentionam ca suntem UAT-Comuna.
Cel mai recent răspuns: Maryana@ , utilizator 13:07, 29 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti obtine un extras de informare de la Registrul Comertului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o copie a certificatului de inmatriculare in registrul comertului.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Problema este că la noi s-a depus certificat de înmatriculare cu vechiul sediu. Avem un extras din PatrimVen Anaf în care se vede exact sediul.
Cand s-a schimbat sediul?

Cand s-a depus cererea de intrare in insolventa?
La dosarul nostru avem certificatul de inmatriculare vechi...intre timp firma si-a schimbat sediul. Noi dorim acum sa depunem cerere de intrare in insolventa.

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Problema johannesy johannesy am dat o firma prin februarie anul acesta si acum sunt chemat tot eu in insolventa? ce fac? eu am dat firma la alti oameni. de ce ma cheama tot pe mine? (vezi toată discuția)
Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)