avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Problema
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Problema

am dat o firma prin februarie anul acesta si acum sunt chemat tot eu in insolventa? ce fac? eu am dat firma la alti oameni. de ce ma cheama tot pe mine?
Cel mai recent răspuns: johannesy , utilizator 20:14, 16 Iulie 2011
in ce sens ati dat-o? ati vandut-o?
da..am vandut-o
ce e de facut? daca ma duc la ei si arat ca nu mai este firma mea?
cine va cheama? creditorii? unde? in instanta? prezentati dovada ca ati vandut societatea si ca nu aveti calitate procesual pasiva in dosar.
nu am avut creditori...absolut nimic...da ma cheama in instanta pe 1 septrmbrie

Alte discuții în legătură

Cesionare firma mariab51 mariab51 in dec 2008 am cesionat firma unei pers care acum are probleme legate de ac firma,e srestat si cercetet ,la data cesionarii firma avea datorii numai la stat ... (vezi toată discuția)
Cerere de antrenare a raspunderii patrimoniale ginan ginan Stimati Domni, Am nevoie de un sfat inante de a contacta un avocat In ce consta problema mea ,am detinut un srl care a inregistrat pierderi la stat ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu sediul cand o firma da faliment mihaelabella mihaelabella Buna ziua. Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme. Am un Partament in care am sediul unei firme care a dat afliment, ideea este ca atunci cand s-a ... (vezi toată discuția)