am obtinut o htarare judecat pentru modificarea titlului de proprietate care aare termen de recurs 15 zile5(17.07.2010)
dupa acest interval se emite o noua hotarare jud definitiva care se transmite partilor sau justitiabili se ocupa de obtinerea hot jud def
pe baza acestei hot jud def comisia de aplicare a legii emite un alt T.P sau il corecteaza pe cel deja emisul
sau cele doua acte TP gresit +hot jud reprezinta acum baza pe care se poate face cadastrul imobilului
se poate face copie legalizata a unei hot judecat care nu are nici o semnatura
Hotararea judecatoreasca data de instanta de fond este data cu drept de recurs.Termenul de 15 zile, curge pt fiecare parte ,de la data la care a primit sentinta (acasa, etc).Daca partile nu declara recurs, hotararea ramane definitiva prin nerecurare si poate fi legalizata.Daca una sau mai multe parti declara recurs, atunci mai aveti de asteptat, pana ce se da solutia de instanta de recurs, si apoi puteti legaliza decizia si sentinta.
Sentinta irevocavila ?
sandry
buna ziua
-in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate
rallu28
Buna ziua.
As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta:
In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)