avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt in strainatate-cum pot face un nou BI ptr o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt in strainatate-cum pot face un nou BI ptr o persoana din familie,care locuieste intr-o proprietate dea mea

buna ziua!
eu nu sunt in Ro acum , am o locuinta in Ro (proprietate personala) ,sunt cetatean roman dar vreau sa stiu cum ii pot face un alt buletin mamei mele care locuieste la acelasi domiciliu cu al meu.
am sunat la Politia Romana,la Evidenta Populatiei ca sa intreb dar din pacate nu raspunde nimeni.
daca ma poate ajuta cineva cu informatii exacte,multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mtrl2009 , utilizator 22:06, 12 Iulie 2010
dati o declaratie la consulat ca sunteti de acord ca mama sa domicilieze in ap dvs.
mama sa prezinte aceasta declaratie , contactul casei si o copie dupa acesta
multumesc ptr mesaj,asa am sa fac.

o zi frumoasa!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul domiciliu in românia krisszz21 krisszz21 Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Declaratie luare in spatiu din italia pt romania AidaML AidaML Buna ziua! Am nevoie de declaratie luare in spatiu pt buletin in Romania de la parintele aflat in Italia. Consulatul nu raspunde nici la tel, nici pe internet ... (vezi toată discuția)