avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri masa

Buna ziua,
Va rog frumos, daca imi poate raspunde cineva urgent, am fost concediata dupa concediul pentru cresterea copilului si as vrea sa stiu daca in perioada preavizului se pot primi bonurile de masa.
Va multumesc,
Mihaela

Cel mai recent răspuns: iirina_19 , utilizator 16:04, 12 Iulie 2010
Da, daca aveati acest drept dinainte de preavizul de concediere.In plus aveti dreptul sa lucrati 4 ore pe zi si vi se va plati ca si cum ati fi lucrat 8 ore pe zi.
Pe perioada preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele. Daca aveati dreptul si la bonuri de masa, atunci acestea trebuie sa acopere inclusiv perioada de preaviz, chiar daca sunt luate la finalul lunii in care contractul de munca inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in perioada preavizului de 20 zile gab2006 gab2006 In preavizul de 20 zile acordat pentru desfacerea CIM cu art 65 alin 1 mi se specifica urmatoarele: Art.3 Cu exceptia situatiei prevazute la art.4 din ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa in preaviz kalinda kalinda Buna ziua, am vazut ca exista un subiect despre bonurile de masa in perioada de preaviz din 2010 si m-am gandit ca pana acum s-a mai schimbat codul muncii, ... (vezi toată discuția)
Demisia aly21 aly21 daca mi-am dat demisia mai am dreptul la bonurile de masa ? (vezi toată discuția)