avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa accident, legal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa accident, legal?

Buna ziua
Este legala plata concediului medical (90 zile) in urma unui accident auto (din culpa, sub influenta alcoolului)?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:59, 12 Iulie 2010
daca a suferit o vatamare, orice persoana beneficiaza de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare corporala. am vazut ca pentru un accident din 2017 cu vatamare ... lujerului lujerului Buna ziua! Am vazut ca pentru un accident din 2017 cu vatamare corporala usoara, procurorul a clasat cazul dupa 8 zile. Nu trebuia sa se astepte 90 de zile ... (vezi toată discuția)
Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ... bogdandaniel87 bogdandaniel87 Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima mariandumitru77 mariandumitru77 Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea ... (vezi toată discuția)