avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit la venituri obtinute din participarea la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit la venituri obtinute din participarea la sondaje de opinie platite pe internet

As dori sa stiu cum se declara la fisc veniturile obtinute la participarea de sondaje de opinie pe internet platite de companii internationale in euro sau dolari?
Cel mai recent răspuns: adrianapucioasa , utilizator 15:47, 2 Februarie 2011
adrianapucioasa a scris:



Anul trecut am pus urmatoarea intrebare: As dori sa stiu cum se declara la fisc veniturile obtinute la participarea de sondaje de opinie pe internet platite de companii internationale in euro sau dolari?


Intre timp am aflat ca exista fomularul : declaratia nr. 201, declaratie privind veniturile din strainatate a persoanelor fizice romane cu domiciliul in Romania. Declaratia fiscala se depune inainte de 15 mai pentru anul precedent la ANAF-ul de a carui raza teritoriala apartii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit in strainatate bubalus bubalus sal\'tare.. vad ca au aparut diverse informatii, ca asta: [quot][b]CASS de 5,5% pentru persoanele care nu sunt salariate, au stabilit Comisiile de ... (vezi toată discuția)
Conversie valutara pentru declaratia 201 ContSters124087 ContSters124087 Buna ziua, Cum se face conversia din USD si EUR in RON pentru veniturile din strainatate realizate in 2009 (declaratia 201)? :O multumesc ... (vezi toată discuția)
Incasare bani - pfa in pending MrDerpson MrDerpson Salut, Am si eu cateva intrebari. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta/sfatui. Ideea este ca eu am inceput sa lucrez pentru o companie (nu e din ... (vezi toată discuția)