avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

am deja o societate comerciala si un punct de lucru deschis. acum vreau sa fac un magazin alimentar exact in locatia unde am punctul de lucru deschis. intrebarea mea e daca trebuie sa deschid un nou punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: Elena Chiriac , Consilier juridic 15:20, 21 Iulie 2010
daca este in aceeasi locatie nu mai trebuie sa deschideti alt punct de lucru din moment ce exista deja declarat punct de lucru la aceeasi adresa!
Buna ziua,
Trebuie sa actualizati declaratia pe propria raspundere privind activitatile desfasurate la acel punct de lucru, in urma careia veti obtine un nou Certificat Constatator, care va include noile activitati.
Demersurile le veti face la Registrul Comertului, unde ati infiintat si societatea.
am revenit cu inca o intrebare....in hot AGA trebuie mentionat si codul CAEN ca activitate principala? multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
Elena Chiriac, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de subinchiriere SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen TRamona TRamona Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele ... (vezi toată discuția)