avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adresa trecuta pe certificatul de casatorie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adresa trecuta pe certificatul de casatorie...

locuiesc temporar cu prietenul meu intr-o tara a Comunitatii Europene.anul acesta ne vom casatori in Romania.aici(in Romania), eu sunt dintr-un oras,iar el din altul.casatoria va avea loc in orasul lui natal,dupa care vom parasi tara,pentru a ne intorce la lucru.as vrea sa aflu,va rog,ce adresa trebuie sa apara pe certificatul de casatorie si pe buletinele noastre,dupa nunta.din moment ce nu locuim la el,nu as vrea sa fiu trecuta pe adresa lui.imi pot pastra adresa parintilor mei?multumesc!
Cel mai recent răspuns: singer , utilizator 10:45, 28 Iulie 2007
Va pastrati adresa veche. nu va obliga nimeni sa o schimbati.
Pe certificatul de casatorie nu apare nici o adresa...
si atunci cum se poate acuza o persoana de parasire de domiciliu?domiciliul celor doi nu trebuie sa fie comun si sa fie specificat undeva?
Domiciliul sotilor poate fi comun sau nu, in functie de intelegerea si relatiile dintre ei.
El este specificat in acte care au scopul de a identifica aceste lucruri, anume in actul de identitate.
deci,dupa castorie,imi pot pastra pe buletin vechea adresa iar el pe a lui,fara a avea probleme la achizitionarea unui bun comun?toate acestea,deoarece momentan ,nu traim in tara...

Alte discuții în legătură

Achizitie teren cu bani proveniti integral de la unul din soti Adelita Adelita Intentionam, eu si sotul meu sa cumparam un teren in vederea construirii unei case. Suma este in totalitate din bani proveniti de la parintii mei. 1.Cum ar ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil din alta casatorie carla78 carla78 Buna ziua, Anul viitor ma voi casatori cu prietenul meu care are un copil dintr-o casatorie anterioara. Parintii mei au o casa ,in care locuim momentan si ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil din alta casatorie claudia75bv claudia75bv Buna ziua Urmeaza sa ma casatoresc,viitorul meu sot are un copil din alta casatorie. Locuim in casa parintilor mei care este inca pe numele lor .Ma ... (vezi toată discuția)