avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu

Buna seara,
Pentru a calcula drepturile salariale ce trebuiesc obtinute prin hotarare judecatoreasca cum procedez? Am solicitat plata salariului indexat, actualizat si majorat. Am avut un salariul brut de 440 lei/luna pentru o jumatate de norma, iar drepturile salriale le-am solicitat din 01.01.2008 pana la data plata efective. Care e formula de calcul? Cum se calculeaza salariul indexat, majorat si actualizat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 1 August 2012
oricum se va numi un expert care va avea obligatia de a calcula aceste lucruri pentru dvs....
Instanta va desemna un expert? Cine suporta cheltuielile pentru plata acestui expert?
Cu stima
daca dvs solicitati acest lucru...inseamna ca-l platiti dvs....in cazul in care castigati, aveti posibilitatea sa va recuperati banii cheltuiti cu ocazionarea acestui proces prin cheltuieli de judecata...multa bafta!
Nina1 a scris:

Buna seara,
Pentru a calcula drepturile salariale ce trebuiesc obtinute prin hotarare judecatoreasca cum procedez? Am solicitat plata salariului indexat, actualizat si majorat. Am avut un salariul brut de 440 lei/luna pentru o jumatate de norma, iar drepturile salriale le-am solicitat din 01.01.2008 pana la data plata efective. Care e formula de calcul? Cum se calculeaza salariul indexat, majorat si actualizat?
Va multumesc

Mergeti la un executor judecatores si solicitati sa puna in executare hotararea judecatoreasca ...cheltuielile de executare le puteti recuoera de la fostul angajator.
Nu este nevoie de un expert, executorul judecatoresc va face singur calcul.
o sa aveti nevoie de un expert...deocamdata nici macar nu aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens.....sunteti pe fond....sau nici macar nu a fost introdusa actiunea...pana la executor mai este...asa ca intai obtineti hotararea favorabila si dupa aceea executor.....:) fara resentimente!

Alte discuții în legătură

Salarii castigate in instanta (bugetar) se primesc esalonat? grigorina grigorina Buna ziua, Iar cer ajutorul. Am H.J. definitiva si irevocabila ptr reincadrare si achitarea drepturilor salariale indexate cu indicile de inflatie la ... (vezi toată discuția)
Executare silita-drepturi salariale alice_30 alice_30 Buna seara, As dori sa stiu daca intr-un dosar de execuatre silita imi pot recupera drepturile salariale prevazute in sentinta judecatoreasca fara o ... (vezi toată discuția)
Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti eduardvl eduardvl Bună ziua, Prevederile unui articol din OUG privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 20XX (2014, 2015, 2016, 2017) stipulează ... (vezi toată discuția)