avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare punct de lucru ????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare punct de lucru ????

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema:
As dori sa inchiriez o pensiune care a fost construita cu fonduri sapard. Aceste pensiuni nu se pot inchiria insa proprietarul a decedat iar sotia sa doreste sa inchirieze afacerea. Problema mea este in a gasi o modalitate de inchiriere. Doamna spunea ceva de un punct de lucru - pe care sa-l fac acolo se poate?? Cum anume se procedeaza??
Ce alte modalitati imi recomandati?
Daca eu am firma cu codul caen corespunzator pensiunii pot sa-mi fac punct de lucru?
La cine sa apelez?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: isaura , utilizator 08:27, 13 Iulie 2010
Daca finantarea a fost atrasa prin societate infiintata de cei 2 soti iar pensiunea este in patrimoniul lor va trebui sa cumparati societatea.
Problema nu este complicata decat daca vreti.
Cumpararea nu se poate face decat dupa ce s-a facut succesiunea.
Cea mai buna varianta, formulati un contract de asociatiune in participatiune intre firma dv. si proprietara pensiunii, in care dumneaei pune in asociatie cladirea cu toate utilitatile, iar dv. veniti cu finantare, suport tehnic, asistenta menegeriala si personal angajat.
procmarci a scris:

Problema nu este complicata decat daca vreti.
Cumpararea nu se poate face decat dupa ce s-a facut succesiunea.
Cea mai buna varianta, formulati un contract de asociatiune in participatiune intre firma dv. si proprietara pensiunii, in care dumneaei pune in asociatie cladirea cu toate utilitatile, iar dv. veniti cu finantare, suport tehnic, asistenta menegeriala si personal angajat.

Multumesc pt raspuns. Problema este urmatoarea: Nu doresc sa cumpar ci sa Inchiriez. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in situatia data! Urmez sfatul de mai sus cu asociatiunea in participatiune sau ce? Cum este varianta propusa de proprietara cea cu punctul de lucru? Multumesc ! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub ce forma pot inchiria o afacere isaura isaura Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: As dori sa inchiriez o pensiune care a fost construita cu fonduri sapard. Aceste pensiuni nu se pot inchiria insa ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat intre 2 firme AresG AresG Buna , Problema mea sta in felul urmator : eu am o firma si vreau sa ma asociez cu cineva care detine alta firma . prin contract intre firme . Vreau in asa ... (vezi toată discuția)
Contract comodat/contract inchiriere caprice caprice Este posibil ca o societate X sa dea printr-u ctr de comodat unei societati Y dreptul de folosinta/exploatare gratuita asupra unui teren(proprietate ... (vezi toată discuția)