avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sub ce forma pot inchiria o afacere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sub ce forma pot inchiria o afacere

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema:
As dori sa inchiriez o pensiune care a fost construita cu fonduri sapard. Aceste pensiuni nu se pot inchiria insa proprietarul a decedat iar sotia sa doreste sa inchirieze afacerea. Problema mea este in a gasi o modalitate de inchiriere. Doamna spunea ceva de un punct de lucru - pe care sa-l fac acolo se poate?? Cum anume se procedeaza??
Ce alte modalitati imi recomandati?
Daca eu am firma cu codul caen corespunzator pensiunii pot sa-mi fac punct de lucru?
La cine sa apelez?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:11, 13 Iulie 2010
se poate face punt de lucru. trebuie sa apelati la un avocat care sa va faca un act aditional care se inregistreaza ulterior la Oficiul de pe langa Registrul Comertului
Poate ca o fuziune conform art.238 lit a si urmatoarele din legea 31/1990 ar fi mai oportuna. De vazut insa conditiile finantarii Sapard si daca aceasta finantare permite o astfel de operatiune, sau daca permite o cesiune.
Sigur se poate face un punct de lucru acolo pentru societatea dvs., doamna inchiriindu-va spatiul, dar va trebui sa radieze ea punctul de lucru si nu stiu daca finantarea Sapard ii permite acest lucru.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru ???? isaura isaura Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: As dori sa inchiriez o pensiune care a fost construita cu fonduri sapard. Aceste pensiuni nu se pot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchiriez un imobil pauul_sorin pauul_sorin vreau sa inchiriez un apartament pentru birouri, si sa inregistrez acolo punctul de lucru al firmei, am vorbit cu proprietarul iar in acel imobil are sediu ... (vezi toată discuția)