avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA suspendare si inchidere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA suspendare si inchidere

Buna ziua,

Puteti sa imi spuneti care sunt pasii pentru suspendarea si pentru inchiderea unui PFA si eventualele costuri?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 14:16, 13 Iulie 2010
Buna ziua,
Nu stiu costurile (sunt oricum mici, daca exista) dar pentru suspendare/inchidere este suficient sa mergeti la Registrul Comertului (sau la autoritatea care v-a emis autorizatia de functionare) si sa completati un formular. In doua zile vi se emite o hartie/adresa/adeverinta ca v-ati suspendat/inchis activitatea. Cu acea hartie trebuie sa mergeti la Adm. Financiara de care apartineti ca sa opereze si acolo suspendarea/inchiderea si sa nu va mai ia impozit in continuare.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa nuta_statache nuta_statache Buna seara! Detin un PFA deschis la inceputul anului 2011 si as dori sa-l inchid. Cum trebuie procedat, care sint pasii? Nu as vrea sa mai intri in anul ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa Nicoleta102 Nicoleta102 Bine v-am gasit!:) As vrea sa inchid un PFA si nu stiu care sunt pasii care trebuie sa-i urmez!Am inteles ca trebuie sa depun la administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Ce formulare/documente trebuie să depun la administrația financiară pentru închiderea unui pfa - mediere? trebuie să mai depun documente și la alte instituții? elenadeverde elenadeverde Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce formulare/ documente trebuie sa depun la Administratia Financiara pentru inchiderea unui PFA -mediere in conditiile ... (vezi toată discuția)