Buna ziua
am citit legi, am fost sa ma informez direct la Anofm dar mai vreau niste informatii si sper sa ma puteti ajuta.
am fost angajata in 2008 si s-a facut o conventie pt ca eram absolventa. aceasta conventie expira in 2011 insa angajatorul sustine ca ma poate trimite in somaj in toamna platind doar o suma proportionala cu cele cateva luni ramase din cei 3 ani care era obligat sa ma tina.
din ce am inteles eu e ca somajul tehnic nu-l obliga sa restitue inapoi suma primita dar somajul colectiv? eu sunt singura pe postul respectiv si am fost angajata pentru ca-l obliga legea sa angajeze o persoana cu studiile mele. din cate am inteles eu, ca sa ma trimita in somaj ar trebui sa desfiinteze postul dar nu are cum pt ca legea il obliga sa-l aiba insa este o activitate sezoniera. poate sa-l desfiinteze 3-4 luni dupa ca sa ma concedieze si apoi sa-l reinfiinteze angajand pe altcineva?
as vrea sa mai precizez ca si in toamna anul trecut am avut probleme pt ca nu am acceptat somajul tehnic scriptic dar eu sa lucrez in continuare la negru cu acelasi salar desi somajul tehnic imi oferea ocazia sa iau o suma putin mai mare de bani dar fara sa vin la servici. Stiu cum se procedeaza in romania si nu am vrut sa fiu prea rigida pt ca-mi place jobul meu si-mi fac treaba bine insa m-am simtit mintita si batjocurita! mi s-a spus ca daca m-am aparat cu legea, angajatorul ma va ura toata viata lui si sunt constienta de acest risc si sunt in cautarea altui loc de munca insa acum in criza am putine sanse pe plan local insa sunt hotarata sa aplic pe plan international dar ca sa reusesc trebuie sa am o sursa de venit. ma consider o persoana civilizata si muncitoare insa recunosc ca nu sunt obedienta cum observ ca este marea majoritate fata de angajatorii.
Va rog sa-mi spuneti care este dobanda de referinta cu care se calculeaza suma ce va trebui sa o restitue daca ma trimite in somaj, eu nu stiu unde sa o gasesc.
Va multumesc anticipat pt niste lamuriri si pareri!
Va doresc toate cele bune!
cu stima,
Daniyo
1. Iata ce spune Legea 76/2002:
Art. 83. - (1) Angajatorii care încadrează absolvenţi în condiţiile art. 80 sunt obligaţi să menţină raporturile de muncă sau de serviciu ale acestora cel puţin 3 ani de la data încheierii.
(2) Angajatorii care încetează raporturile de muncă sau de serviciu ale absolvenţilor, anterior termenului prevăzut la alin. (1), sunt obligaţi să restituie, în totalitate, agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă sumele încasate pentru fiecare absolvent plus dobânda de referinţă a Băncii Naţionale a României în vigoare la data încetării raporturilor de muncă sau de serviciu, dacă încetarea acestora a avut loc din următoarele motive:
a) încetarea raportului de muncă în temeiul art. 55 lit. b), art. 56 lit. e) şi f) şi art. 65 din Legea nr. 53/2003, cu modificările şi completările ulterioare;
...
2. Asadar angajatorul dvs. nu are dreptate. Daca va concediaza prin desfiintarea locului de munca (art.65 din Codul muncii) in decursul celor 3 ani de la incheierea conventiei cu AJOFM va restitui toti banii primiti, plus dobanda aferenta Dar asta nu mai este problema dvs. ci a angajatorului). Amanuntele va sunt date de AJOFM.