avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de grefa

Buna ziua, un sfat va rog mult...Mi s-a admis cererea de investire cu formula executorie a antecontract v.c......trebuie sa obtin si un certificat de grefa privind solutia pronuntata?
Cel mai recent răspuns: elicrist , utilizator 17:53, 13 Iulie 2010
nu, trebuie sa cereti incheierea prin care vi s-a admis cererea de investire cu formula executorie
multumesc mult ..incheierea am primit-o astazi prin posta de acum inainte nu prea stiu ce mai am de facut pana la recuperarea banilor ....acest antecontract este notat in cf.. trebuie sa notez si aceasta investire sa tin ap."blocat" pana imi recuperez bani ? este suficienta aceasta incheiere pentru a cesiona aceasta creanta? multumesc anticipat
Procedura parcursa de dvs a avut ca rezultat investirea cu formula executorie a antecontrcatului de vanzare cumparare.
Antecontractul pe care il aveti, prin investire, poate fi pus in execurare silita prin intermediul unui executor judecatoresc.
Inscrierea somatiei in cartea Funciara, are ca efect nulitatea oricarei instrainari a imobilului efectuata dupa inscrierea somatiei.
Nu trebuie si cred ca nici nu este admisibila, inscriarea in CF a incheierii de investire a antecontractului.
Puteti sa cedati creanta dvs catre o terta persoana, dar numai cu indeplinirea obligatiei de notificare a debitorului.
va sugerez totusi, sa va adresati unui executor judecatoresc, sa procedati la executare silita si sa va recuperati banii.
Av. Mihai Vaduva
multumesc. daca ma adresez unui executor nu am ce sa recuperez de la investitor pentru ca nu are nimic,dar noi mai avem un antecontract si speram ca poate va construi vreodata si atunci am vrea ca printr-o cesiune de creanta sa ducem si acesti bani langa ceilalti dati la celalalt antecontract si in acest mod sa-i recuperam altfel tot ce am facut este degeaba...de aceea va rugasem sa ne ajutati cu cateva sfaturi.. ce pasi sa urmam incat atunci "cand va face" sa-i recuperam si pe acestia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie kytina kytina buna ziua.am apelat deseori la dvs si raspunsurile m-au ajutat.Va consultasem in legatura cu investirea cu formula executorie a unui antecontract de v.c. ap ... (vezi toată discuția)
Somatii de plata inscrisa in cf. ordinea de urmarire Irina S. Irina S. Am doi creditori chirografi. Primul incepe executarea silita. Dupa incuviintare executorul noteaza somatia de plata in CF. Dupa o luna incepe executarea ... (vezi toată discuția)