doamne cate sunt de spus.... dar deocamdata nu ne dau rezultatul autopsiei. Maria ,fetita mea de 5 ani a fost internata 35 de zile la Grigore Alexandrescu....toti dr imi spuneu ca este bine.....bine...bine... pe 18 mai 2010 ne trimit la Inst. Bals la ora 12.00 ,iar la 20.00 puiul meu nu mai era..... CARE ESTE TERMENUL MAXIM IN CARE SE ELABOREAZA REZULTATELE AUTOPSIEI ? CARE ESTE PROCEDURA LEGALA? UNDE POT GASI ACESTE INFORMATII?
In primul rand condoleante pentru pierderea micutei.
Pare a fi un caz de malpraxis.Am mai dezbatut un subiect ca acesta , recent, pe avocatnet. Asteptati rezultatele autopsiei insa , daca aveti suspiciuni si credeti ca este o culpa medicala adresati-va cu plangere colegiului medicilor. Puteti de asemenea sa depuneti plangere penala, sa se efectueze cercetari.
Cu mult regret nu pot decat sa va prezint condolente pentru asa o pierdere suferita.
Cat priveste intrebarea dvs.
Pentru derularea procedurilor specifice, medicul legist are la dispozitie cadavrul pana la 72 de ore, in conformitate cu art. 48 din Ordinul 1134/25/05/2000 pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si a altor lucrari medico-legale .
Sincer imi pare rau pentru dvs.
Cu stima,
av.M.Hornea