avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general oug 13/2010 - facilitati pentru angajatori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

oug 13/2010 - facilitati pentru angajatori

:(
buna ziua
ridic problema intocmirii declaratiilor la cas, somaj, sanatate, itm si 100,102 in cazul prevederilor oug 13/2010
cum se intocmesc acestea? cat se poate de detaliat dac s-ar putea
mentionez ca m-am interesat de solutiile existente acum fara norme de aplicare si pe internet dar si din surse oficiale
am primit doar raspunsuri ambigue
multumesc
ps. partea cu adeverinta de la institutia de somaj am rezolvat-o
ma intereseaza strict problematica rezolvarii intocmirii declaratiilor, deoarece acestea nu sunt actualizate
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 15:00, 6 Septembrie 2010
Pana nu vor aparea normele , sincer cred ca numai informatii ambigue veti primi.
am facut pana la urma declaratiile pentru iunie ca si cum nu am nici o facilitate si astept ceva norme sa aduc rectificative
doar traim in romania
au aparut in sfarsit declaratiile la somaj
au o rubrica noua si se alege la camp indicativul 2
le-am facut si supriza, la agentia judeteana nu le-au putut prelucra ca este informatician-ul in concediu si nu are cine sa puna modificarile respective
am facut tot fara scutire si ramane sa le fac ulterior
X-(
dar cum ramane cu celelalte declaratii, chiar e suspect
si mai vad acum pe mediafax ca Guvernul pregateste alte scutiri pentru cei care angajeaza someri
:stunned::stunned::stunned::P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul poporului propune introducerea recursului in reformare Roland Mindrila Roland Mindrila Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a anuntat ca vrea sa propuna introducerea celei de-a treia cai de atac in justitie, respectiv cea a recursului in ... (vezi toată discuția)
Legea politiei romane si conv. europ.a drept.omului art.31 alin. 1 lit b din legea politiei romane contravine conventiei europene a drepturilor omului.Constitutia consacra aplicarea directa a conventiei si ... (vezi toată discuția)
Modificari in cartea de munca marit marit buna seara, am o nelamurire ...se mai pot face modificari in cartea de munca dupa un an de zile privind data inceperii activitatii la ultimul loc de ... (vezi toată discuția)