Nina1 a scris:
Sunt in aceeasi situatie ca si a dvs. Eu am formulat plangere penala pentru fals si uz de fals impotriva administratorului societatii care a semnat in fals prin contrafacerea semnaturii mele documentele- act aditional+cerere de incetare c.im., am facut sesizare la ITM in care am prezentat situatia plus ca am mers si in audienta la inspectorul sef si in acelasi timp am deschis si actiune pe rolul instantei la tribunal. S-a efectuat expertiza grafoscopica pe documente la semnaturi la solicitarea mea pentru verificare de scripte in baza articolelor din Cod de procedura civila pentru a nu se suspenda civilul in favoarea penalului. Dosarul penal e inca in faza de cercetare, procesul pe rol....Merita sa incercati toate cele 3 variante prezentate mai sus de dl avocat Mihai S.R. concomitent. Succes
Cu stima
La cat timp dupa depunerea mostrei de semnatura pentru analiza grafoscopica ati fost contactata de catre politie? Sau mai bine zis dupa ce perioada de timp ati aflat ca expertiza grafoscopica va este favorabila?
Eu am depus proba de semnatura la politie o data cu declaratia impotriva angajatorului. Trebuie platita vreo taxa? Subinspectorul care mi-a luat declaratia nu mi-a sesizat acest aspect.