avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general De ce mi se cere bon nefiscal sau fiscal, la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

De ce mi se cere bon nefiscal sau fiscal, la alimentarea cu B.C.F.?Este legal?

Primesc de la sful de coloana, o nota de serviciu, personala sau cu dedicatie, numai ptr mine....din care imi solicita, ca sunt obligat la alimentarea, de la statiile Lukoil, sa solicit bon fiscal pe care sa-l prezint impegatului de miscare, care mi-a eliberat B.C.F-urile de carburant.
Este legal ce mi se solicita?
Exista vre-un act normativ cu referire la asa ceva?
Daca nu aduc asa ceva ce se intampla?
La ce poate folosi asa ceva, odata ce la plata B.C.F.-urilor sa emis factura fiscala?
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat de lamurire....
Cel mai recent răspuns: Bardac Nelu , utilizator 16:24, 13 Iulie 2010
In urma achitarii cu BCF cei de la statie sunt obligati sa emita un bon nefiscal.Simplu si eficient,ei trebuie sa descarce gestiunea dvs sa aveti dovada ca ati folosit bonul si ca n-ati facut altceva cu el.
La ceste util unitatii mele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de consum motorina dncmn78 dncmn78 Buna-ziua , Am o firma de constructii si folosesc utilaje cu motorina. Am intrebat si la finante(ca sa fiu mai sigura ) in ceea ce priveste deducerea TVA si ... (vezi toată discuția)
Promotie pt.stimularea vanzarilor lyly-ana lyly-ana Buna ziua. Societatea X are in stoc unele produse cu vechime ff mare. Pentru ca aceste produse nu se vand(mai au termen de valabilitate ,dar nu foarte mare) ar ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)