avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului de conducere

in data de 12/122008 in baza art.87 al1 din OUG195/2002 cu aplic. art.74 lit.a),c),-76 lit.d) cp am fost condamnat la 4 luni inchisoare .In baza art 81 cp mi s-a suspendat conditionat executarea pedepsei pe un termen de incercare de 2 ani si 4 luni conform art82 cp.a facut aplicare art 71-64 lit.a) a ll a si lit.b)cp suspendand executarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii executarii pedepsei principale. Intrebarea este daca ii pot lua permisul la 1 an de la hotararea aceasta judecatoreasca definitiva,sau daca nu la cat timp?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: STEFANEL79 , utilizator 17:32, 13 Iulie 2010
Dupa un an de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii de condamnare.
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt. refuz probe biologice ContSters180771 ContSters180771 cerere pt. a conduce. solutie: admite cererea. definitiva.pronuntata in 02.04.2010. solutie dosar:in baza art.87 alin.5 din oug195/2002 art.74 lit.a si c si ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? ionuts1982 ionuts1982 cu putin tinmp in urma sa dat hotararea si suna cam asa:În baza art.87 al.1 din OUG 195/02 cu aplicarea art.74 lit.a,c, 76 lit.d Cp Condamnă pe inculpatul ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta penala miruna38 miruna38 Buna ziua , Trebuie sa completez un formular pentru verisoara mea,in limba engleza,pentru o aplicatie in strainatate. Acest formular,contine o intrebare ... (vezi toată discuția)