avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA S.C. in prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

S.C. in prestari servicii intracomunitare

Buna ziua. Va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine... O s.c. cu sediul in romania presteaza servicii in italia, contract intre persoana juridica romana si partea italiana, platitori tva, s.a.m.d. Intrebarea este: in Italia trebuiesc depuse ceva declaratii ( camera de comert, fisc, s.a.) ? Va rog, ajutor inainte de a ajunge asa #-o
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:30, 15 Iulie 2010
depinde daca va stabiliti un sediu in italia.

ce fel de servicii veti presta?
nu, sediu nu imi deschid in italia. v-om lucra (prin ordin de deplasare) in urma semnarii contractului. iar serviciile prestate vor fi in constructi (amenajari interioare). Va multumesc pentru atentia acordata. E greu cand esti incepator si nu cunosti legislatia si greu se gaseste cineva care sa te lamureasca
veti factura fara tva, intrucat locul prestarii se considera a fi italia.
acest tip de servicii nu se declara in 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare nistoroiu nistoroiu O SC din RO,inregistratata in scopuri de TVA,inregistrata in ROI, presteaza servicii de amenajari interioare,in baza unui contract incheiat cu o SC din Italia, ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Intermediere vanzare echipamente croitoru raluca croitoru raluca buna ziua o societate inregistrata in scopuri de tva in Romania achizitioneaza echipamente de la o societate din Italia pe care ulterior le vinde ... (vezi toată discuția)