avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Angajament sustinere financiara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Angajament sustinere financiara

La o licitatie, in oferta, am prezentat un angajament de sustinere din partea unui tert, in forma original, semnat si stampilat de catre reprezentantul legal al tertului. Nu poate fi luat in considerare datorita faptului ca nu a fost prezentat in "forma autentica"?

Cel mai recent răspuns: iuly7 , utilizator 09:08, 16 Iulie 2010
Batocmai asta s-a intamplat: oferta a fost respinsa tocmai pentru ca acel angajament nu era in forma autentica cu toate ca oferta noastra era mult mai avantajoasa pt autoritatea contractanta; numai ca trebuia sa castige "favoritul casei"
In DA se specifica descalificarea in cazul neprezentarii unui document in forma solicitata? V-ati prezentat obiectiunile autoritatii printr-o adresa? Mai sunteti in termenul de contestatie?
faceti contestatie daca sunteti in termen. veti castiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Documente de calificare incomplete dddimitriu dddimitriu In urma cererii de oferta publicate pe SEAP, am participat la o licitatie a carui [b]castigator [/b](un SRL) are, conform procesului-verbal, [b]documentele de ... (vezi toată discuția)