avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procura notariala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procura notariala

Buna ziua! De 2 ani i-am dat nepotului meu o masina (Dacia 1310) sa se foloseasca de ea. Eu mi-am cumparat alta noua. I s-a retinut certificatul de inmatriculare pentru aspect necorespunzator. Si-a rezolvat problema cu aspectul dar are acum alta problema. Nu i se da certificatul de la politie, spunandu-i-se ca trebuie sa vina proprietarul sa-l ridice. Din pacate locuim in localitati diferite, la oarece distanta intre ele, asa ca deranjul e destul de mare. Ce ar trebui sa fac pentru ca nepotul meu sa dispuna, cu incuviintarea mea, de folosirea deplina a autoturismului. Ar fi buna o procura notariala in acest sens ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
taticu100, utilizator
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 12:07, 15 Iulie 2010
da, se poate face o procura speciala la un notar.
Masina cum i-ati dat-o nepotului? Fara nici o procura?

Daca faceati procura cand ii dadeati masina, acum nu ar fi avut probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radiere fara acte mascool mascool Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)