avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum beneficiez, ca SRL, de facilitatil date de stat ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum beneficiez, ca SRL, de facilitatil date de stat ?

am un SRL din oct. anul trecut nu am stiut de facilitatile dete de stat pentru firmele micro mai pot beneficia acum de aceste facilitati daca nu am depus dosarul in primele 10 zile lucratoare sau noua lege din 8 iulie neda voie sa intram si noi in program specific ca indeplinesc toate condiitiile celelalte in afara dosaruli depus in primele 10 zile va multmesc anticipat

Alte discuții în legătură

Modificarea legii privind acordarea indemnizatiei pl-569/2015 laviii laviii Buna ziua, Urmeaza sa imi depun dosarul pentru acordarea indemnizatiei. As dori sa optez pentru 1 an , insa in cazul in care se va aproba modificarea (85% in ... (vezi toată discuția)
Concediere, la concediu de maternitate???? Kgestenye Kgestenye Buna dimineata! Am o intrebare legatura, cu concediu de maternitate: eu momentan sunt la concediu la cresterea copilului de la 2 pana la 3 ani (pana la 8 iulie ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului scumpik_21 scumpik_21 am si eu o intrebare!daca am nascut pe 13 august 2010 pot sa mai fc la copil indemnizatie??is studenta si unde am lucrat am lucrat fara contract ...si daca pot ... (vezi toată discuția)