avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces pentru neplata la timp a facturilor de marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces pentru neplata la timp a facturilor de marfa

Buna. Societatea mea a fost data in judecata pentru neplata unor facturi. Am primit citatia in data in care am achitat intregul sold. Ar trebui sa depunem la judecatorie o adresa cum ca am achitat soldul? Ce ar trebui sa contina?
depuneti intampinare prin care aratati ca ati achitat debitul, trebuie depusa cu 5 zile inainte de termenul de judecata la care anexati documentele doveditoare ale platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna pentru o restanta la credit bancar cu actionare in judecata anakamelia anakamelia Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa-mi dati o mana de ajutor. Am primit citatie pentru un dosar de dauna in legatura cu o restanta la un ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)