avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluarea activitatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluarea activitatii

sunt in cincediu de crestere copil.pe data de 31.08.2010 , copilul implineste 2 ani.cand imi reiau activitatea in campul muncii,pe 31 august sau pe 1 septembrie?in baza carei legi?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:43, 14 Iulie 2010
ultima zi de concediu 31.08.2010, prima zi de munca 01.09.2010.
Buna ziua !
Se aplică sistemul computaţiei naturale: dics a quo (ziua care începe termenul) şi dies ad quem (ziua când sfârşeşte termenul) se includ în calcul; potrivit acestui sistem, termenele fixate pe ani, luni sau săptămâni se sfârşesc în ziua anului, lunii sau săptămânii corespunzătoare zilei de plecare
Termenul fixat pe ani, se sfârşeşte în ziua anului, lunii sau săptămânii corespunzătoare zilei de plecare. În cazul dumneavoastră, 31.08. , este aceasta zi, conform calculului termenelor procedurale.
Cu stima !
exista o lege in care se specifica reluarea activitatii?
Buna ziua !
Exista legi care stabilesc calculul termenelor si acestea sunt c.p.c, c.p.p., codul fiscal, codul muncii, etc. Acestea se au in vedere la calculul termenelor, in functie de domeniul de aplicare si prevederile legilor .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen redobandire permis! mar1us mar1us In urma cu cateva luni am dat intr-un radar cu 104 km, pe data de 30.10.2009 am dus permisul la miliţie, dupa 2 zile am dat examenul pt reducere, pe spatele ... (vezi toată discuția)
Hotarare comunicata Alina Alina Alina Alina Buna ziua Ma puteti cu o mica nelamurire. Mi s-a comunicat o hatarare pe data de 22.06.2009. partea adversa poate face recurs in termen de 10 zile La ... (vezi toată discuția)
Termen de apel sau recurs sperantagabi sperantagabi la termenul de 30 de zile pentru un apel se calculea zile calendaristice sau zile lucratoare fara sinbata si dumineca ,Va multumesc! (vezi toată discuția)